Korkutucu Derecede Şık Kombinler: Forever 21’la Halloween

Korku sezonu başladı! Ekim ayının gelişiyle havayı ürkütücü ama bir o kadar da büyülü bir atmosfer sardı. Korku ve eğlenceyi bir araya getiren Halloween partileri, bizi gerçekliğimizden uzaklaştırırken bir yandan da kombin telaşımızın temeline oturuyor.

Beetlejuice x Forever 21 Koleksiyonu Türkiye’de! 

Forever 21; dünyaca ünlü sanatçılar, popüler kültür ikonları ve farklı sektörlerden markalar ile gerçekleştirdikleri dinamik ve trend odaklı iş birlikleriyle moda dünyasında ayrışan bir marka. Türkiye’de modaseverler ile buluşacak olan ilk iş birliği koleksiyonları Beetlejuice x Forever 21 ise; 25 Ekim, Cuma günü tüm Forever 21 mağazalarında ve online satış kanallarında satışa sunulacak. Beetlejuice filminden ilham alınarak hazırlanan bu koleksiyon; Halloween parti görünümlerine henüz karar veremeyenler için eğlenceli kombinler, filmin hayranları içinse ikonik parçalar sunuyor.

Forever 21’la Halloween Parti Look’ları

Eğlenceli kostümler yerine stil dolu, feminen ve cesur görünümleri tercih edenler için dantel, saten ve deri görünümlü parçalar; Halloween parti kombinlerinin değişmez unsurları. Siyahın zarafetini ortaya çıkaran geniş korse seçkisi, mini etekler ve pantolonların dantel, saten ve deri görünümleriyle birleştiği ürün seçkisiyle Forever 21, klasik kostüm anlayışına stil dolu alternatifler sunuyor. 

Forever 21 ürünlerine forever21.com.tr’den, Forever 21 Türkiye uygulamasından ve tüm Forever 21 mağazalarından ulaşabilirsiniz.