Tommy Hilfiger K-Pop Müziğin Süper Starı JISOO’nun Sonbahar 2024 Kampanya Elçisi Olduğunu Duyurdu

Bir PVH Corp. [NYSE: PVH] şirketi olan Tommy Hilfiger dünyaca ünlü müzisyen ve oyuncu JISOO’nun, markanın Sonbahar 2024 kampanyasının elçisi olarak Tommy Ailesine katıldığını duyurdu. New York’un dinamizmini ve hareketliliğini yansıtan kampanya, üstü açık bir otobüsle şehrin ikonik noktalarından geçen JISOO’yu takip ediyor ve sanatçının özgün kişiliğini benzersiz Tommy dokunuşlarıyla yakalıyor.

Yeni iş birliği müzik yeteneği, feminen tarzı ve sakin cazibesiyle tanınan JISOO’nun güçlü kültürel varlığı ile TOMMY HILFIGER DNA’sını buluşturuyor. JISOO New York’ta verdiği kısa molada Sonbahar 24 koleksiyonundan deve tüyü yün palto, çizgili hırka ve denim etek gibi modernize edilen prep klasikleri giydi. 

“Tommy Hilfiger ile birlikte çalışmak bir hayalin gerçekleşmesi gibi,” diyen JISOO sözlerine şöyle devam etti: “Kendi yolumda ilerlerken New York’a şehrin ikonlarından Tommy Hilfiger ile geldiğim için çok heyecanlıyım. Feminenlik ile modern duyarlılığı harmanlayan yeni Tommy koleksiyonunu kendime çok yakın buluyorum.” 

Tommy Hilfiger iş birliği konusunda şunları söyledi: “K-Pop dünyasında yadsınamaz bir güç olan JISOO özgüveni, sakinliği ve etkileyici varlığıyla öne çıkıyor ve tamamıyla kendine has bir tarz sergiliyor. Prep klasiklerimizden oluşan yeni koleksiyonumuz için ideal bir elçi olduğuna inanıyorum. Tommy ailemize katıldığı için çok mutluyum.” 

İlk çıkışını K-Pop müziğin süper grubu BLACKPINK ile yakalayan JISOO  21. yüzyılın en tanınmış yıldızları arasında yer alıyor ve olağanüstü kariyerini şimdi şarkıcı ve oyuncu olarak devam ettiriyor. JISOO yeteneklerinin, iyi kalbinin ve içindeki gücün verdiği motivasyonla sakin özgüvenini ve bir dünya yıldızı olmasının enerjisini harmanlayarak kendi yolunda ilerliyor. Bir süre önce New York Moda Haftası kapsamındaki TOMMY HILFIGER İlkbahar 25 defilesine katılan JISOO 2025 yılında yayınlanacak Kore dizisi Newtopia’daki rolüyle etkisini genişletmeye devam ediyor. 

Sonbahar 2024 koleksiyonu halen tommy.com’da, dünya çapındaki TOMMY HILFIGER mağazalarında ve seçkin toptan satıcılar aracılığıyla müşterilere sunuluyor. Markanın dostları ve takipçileri #TommyHilfiger etiketi ile @TommyHilfiger ve @Sooyaaa_ hesaplarını alıntılayarak sosyal medya paylaşımlarına katılmaya davet ediliyor.