Louis Vuitton yeni LV Ski Kadın Koleksiyonu’nu Sunuyor

Louis Vuitton, kış sezonuna başlarken, hazır giyim, deri ürünler, ayakkabılar ve aksesuarlardan oluşan en yeni LV Ski Kadın Koleksiyonu’nu sunuyor. Teknik spor giyimden sıcaklığı koruyan zarif siluetlere kadar uzanan bu koleksiyon, kış boyunca konfor ve şıklığı bir araya getirirken pistlerin ötesinde de dinamik ve göz alıcı bir stil sunuyor.

Hem dağda hem de şehirde, performans gerekliliklerini sofistike bir şekilde karşılayan, feminen après-ski kombinlerinden aktif yaşamın rahat stillerine kadar uzanan günlük görünümler koleksiyonda yer alıyor. Karla kaplı günlerde, vücuda oturan iç katmanlar, farklı kesimlerde pelüş “fleece” ve nervürlü kaşmir trikolarla tamamlanarak, diz boyu shearling botlarla giyilen çok yönlü spor taytlar veya jean’lerle zarif kombinler yaratılıyor. Üst giyimde ise, giletten şişme ceketlere kadar her türlü hava koşuluna uygun en yeni naylon parçalar, Louis Vuitton’un ikonik malletage dikişine saygı duruşunda bulunuyor.

Shearling, kapsül koleksiyonun vazgeçilmez deri ürünlerine de uzanıyor ve Cozygram’in geri dönüşünü de içeriyor. Süet ve shearling, sezonun ruhunu yansıtan, tamamen Monogram desenli yükseltilmiş Carryall modelinde bir araya geliyor. LV Snow serisi, OnTheGo ve Keepall gibi çanta modelleriyle gradyan gümüş Monogram naylon ile geliyor. Coussin çantası ise koleksiyonun hazır giyim deseniyle uyumlu olarak yeni gradyan renk animasyonu ile iki farklı renk seçeneğinde sunuluyor.

Monogram Miroir, Louis Vuitton’un yansıtıcı yüzeylerle olan yaratıcı keşfine yeniden hayat veriyor. 1892’de, evin sınırlı sayıda ürettiği metal sandıklarıyla başlayan bu keşif, 2000’lerin ikonik parlak gümüş çantalarıyla modern bir dokunuş kazanmıştı. Şimdi ise, Monogram Miroir, retro-fütüristik estetiği yüksek parlaklıkla birleştirerek, kanvas üzerine LV Monogram kabartmalarıyla zengin bir dokusal derinlik katıyor. Alma, Loop ve Pochette Twin gibi modeller, koleksiyonlara zarif bir dokunuş ve sofistike bir cazibe katıyor.

Kürk aksesuarlar ve şık kayak gözlükleriyle geniş bir gardırop sunan LV Ski Kadın Koleksiyonu, kış sezonunun her anına eşlik etmek üzere tasarlanıyor. Louis Vuitton’un seyahat sanatına saygı duruşunda bulunan bu koleksiyon, ilkbahar mevsimine kadar zarif bir şekilde kullanılmaya hazır.