Converse x PLAY Comme des Garçons İş Birliği, Orijinal Tek Kalp Tasarımının Dönüşü ile 15. Yılını Kutluyor

Converse 2009 yılında, Comme des Garçons’un ikonikleşmiş “Kalp ve Göz” logosunu ilk kez Chuck Taylor All Star üzerinde kullanarak özel bir ortaklık başlattı. Bu ikonik iş birliği, son 15 yılda ayakkabı iş birliklerine modern bir yaklaşım getirirken, kültürler arası çok sevilen yirmiden fazla model üretti. Şimdi ise her iki marka, ortaklığın 15. yıldönümünü kutlamak için ilk tasarım olan Converse x PLAY Comme des Garçons OG Single Hearts Koleksiyonu’nu yeniden piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Converse x PLAY Comme des Garçons OG Single Hearts Koleksiyonu, aynı 2009 yılında orijinal versiyonunda olduğu gibi logo detaylarını koruyarak geri dönüyor. 2009 yılından beri, PLAY serisinin imza logosu birçok Converse modelinde göz kamaştırırken kalp ve gözlerden oluşan bu logo, iş birliğinin minimalist ve alçakgönüllü tarzının simgesi haline geldi. İş birliğinin ilk tasarımı Chuck Taylor All Star üzerinde yer alırken, yeni koleksiyonda orijinal Tek Kalp logosu ilk kez Chuck 70 ve Chuck 70 Ox modellerinde göz kamaştıracak. Kalp logoları, Converse’in en sevilen siluetlerinde yer alıyor ve her geçen gün daha da büyüyor. 

Hem yetişkinler hem de ilk kez çocuklar için satışa sunulan CDG’nin “Kalp ve Göz” logolu Chuck 70 tasarımı, beyaz şeritleri ve burnu ile dikkat çekerken klasik krem ve siyah renk seçenekleriyle sunuluyor. Premium kanvastan yapılan bu özel Chuck tasarımları, vintage tarzını korurken içindeki orta taban yastıklama teknolojisiyle gün boyu konfor sağlıyor. 

Kampanya görselleri fotoğrafçı Jamie Hawkesworth tarafından çekilen ve 21 Ekim’de lansmanı yapılan Converse x PLAY Comme des Garçons OG Single Hearts Koleksiyonu, converse.com.tr ve İstinyePark mağazasında satışta.