Moda ve Lezzetin Buluşma Noktası Gizia & Gizia Brasserie Suadiye’de Kapılarını Açtı

Gizia & Gizia Brasserie, Nişantaşı, Fişekhane ve Bursa Downtown AVM’den sonra şimdi de Suadiye şubesiyle moda ve gastronomiye yepyeni bir soluk getiriyor.

Türk modasının öncü markalarından Gizia, benzersiz konseptiyle farklı lokasyonlarda açtığı moda ve gastronomi deneyiminin yaşandığı Gizia & Gizia Brasserie’lerin en yenisiyle Anadolu Yakası’ndaki misafirleriyle buluşuyor.

Benzersiz konseptiyle Gizia mağazası ve modern tasarıma sahip iç mekânı yanı sıra büyüleyici bahçe alanıyla Gizia Brasserie, hem alışverişi hem de gastronomi keyfini artık Suadiye’de bir araya getiriyor. 

Her detayın titizlikle düşünüldüğü sofistike bir atmosferde konuklarını ağırlayan Gizia Brasserie Suadiye, özel olarak hazırlanan menüsüyle damaklara unutulmaz tatlar bırakıyor. Dünya mutfaklarından alternatiflerin yanı sıra sadece bu şubeye özel menüye eklenen 7-8 yeni alternatif de dikkat çekiyor. 

Gizia Brasserie Suadiye’de fark yaratan en özel detaylardan biri ise kokteyl bar konsepti olarak karşımıza çıkıyor! Suadiye’nin dinamik kitlesine hitap eden bu bar, Gizia Brasserie’yi sadece bir restoran değil, aynı zamanda keyifli bir sosyalleşme alanına dönüştürüyor. Bazı günler canlı DJ performanslarıyla buluşan bu atmosfer, misafirlere her anı özel hissettiren bir deneyim sunuyor. 

Gizia Brasserie Suadiye, sofistike bir zevk, moda, lezzet ve eğlenceyi bir arada yaşamak isteyenler için şehrin en yeni buluşma noktası oluyor.