Special Edit; Parfois’nın Sonbahar Esintileri Yeni Kapsül Koleksiyonu İle Devam Ediyor

Parfois’nın ‘Special Edit’ isimli kapsül koleksiyonu günlük şıklığı mükemmel bir şekilde temsil ediyor. Paris sokaklarında çekilen kampanya sonbahar havasını tam anlamıyla yansıtmayı başarıyor. Sıcak tonların sonbahara uygun kumaşlar ile harmanlanması ile ortaya cesur ve tarz parçalar çıkıyor.

Special Edit kapsül koleksiyonundaki dökümlü kesimler sayesinde rahatlığınızdan ödün vermeden şıklık elde edebileceksiniz. Beyaz, yeşil ve siyah renkleri ağırlıkta kullanan koleksiyon, uzun kollu düz veya çizgili desenli t-shirt’lerden, elbiselere, düz kesim mavi veya beyaz kot pantolonlara kadar gardırobunuza bu sezon mutlaka eklemeniz gereken parçalar sunuluyor.

Her zamanki gibi Parfois’nın aksesuarları görünümünüzü tamamlamayı ve daha dikkat çekici hale getirmeyi başarıyor. Denizci mavisi veya kahverengi kadife babetler, kahverengi ceket veya hırkalar ile mükemmel uyum sağlıyor. Çapraz askılı veya kova deri çantalar bordo, yeşil, siyah, ekru veya pembe renkler ile sunularak kombinlerinize renk ve orijinallik katmayı amaçlıyor.

Toprak renklerindeki deri babetler veya kısa topuklu bilekte biten botlar da bu sonbahar tüm kıyafetlerinizde size eşlik etmeye hazırlanıyor.