Halloween Konseptine Uygun 8 Manikür Modeli

Yalnızca göz alıcı kostümlerle değil, birbirinden çılgın manikür modelleriyle de dikkat çeken Halloween dönemi kapıda. İşte 2024 Cadılar Bayramı için birbirinden farklı manikür seçenekleri!

Cadılar bayramı denince ilk akla gelenler şüphesiz ki kostümler… Kostümü tamamlayan saç ve makyajın yanındaki en önemli etkenler ise kesinlikle tırnaklar! Ürkütücü kırmızılardan balkabağı turuncusuna, siyah-beyaz dama efektinden Frankenstein yeşiline birbirinden çarpıcı manikür modeli arasında kaybolmamanız için Halloween konseptinin en trend üyelerini sizler için derledik. Dilerseniz modelleri daha yakından inceleyelim!

2024 Halloween Konseptli Manikür Trendleri

Minik Hayaletler

@heygreatnails

Minik beyaz hayalet çizimleri ile günün anlam ve önemini daha tatlı ve şirin bir hale getirebilirsiniz. Ürkütücü olmaktan uzak ve oldukça sevimli!

Kırmızı İzler

@lolo.nailedit

Bloody efektine sahip oldukça şık görünen bir Fransız manikürüne kim hayır diyebilir ki?

Karmaşık Uyum

@pop_polished

Korkutucu olmaktan çok tatlı olmayı tercih ediyorsanız renkler konusunda sizi biraz konseptin dışına çıkartıyoruz. Sezonun temasından uzaklaşmadığınızdan emin olabilirsiniz. Örümcek ağları ve hayaletler hala sizinle!

Suç Mahali

@brushedbyb_ 

Sarı-siyah şeritler, kırmızı kaplı zincirler ve uğursuz parmak izleri… Tekin olmayan birileri suç mahaline giriş yapmış gibi gözüküyor! İşte asi ruhların vazgeçilmez Halloween manikür tercihi!

Korku Filmi

@nuka.nails

Bu Halloween’de korku ve sevimlilik seviyesini bir adım daha ileri taşımak isteyenler için birebir olan bu modeli nasıl buldunuz?

Örümcek Ağları

@heygreatnails

Kusursuz Fransız manikürünüzün uçlarını örmeye başlayan bu küçük örümcekler sezonun havasını hiç olmadığı kadar yansıtıyor!

Detayların Uyumu

@disseynails

Fransız uçları, sevimli küçük böcekler, oyuncu yıldızlar ve tabii ki ağlar… Cadılar Bayramı konseptinin her detaylarını içinde barındıran bu modele bayıldık!

Sevimli Yarasalar

@nylove_nail

Klasik siyah, beyaz ve turuncu renk şemasından uzaklaşmak istiyorsanız bu pembe bazlı yarasalı model hayallerinizi süsleyebilir!