Emel İsmailoğlu 2024 Sonbahar/Kış Koleksiyonu

Geçmişin zamansız zarafetini yeniden yorumlayan Emel İsmailoğlu’nun Sonbahar/Kış 2024-25 koleksiyonu, adını taşıdığı “Olden” konseptiyle hem nostaljik hem de çağdaş bir deneyim sunuyor.

#emelismailoglu

Emel İsmailoğlu’nun “Olden” koleksiyonu iki ana temasıyla bir sabah hafif bir rüzgarla Roma’da, ihtişamlı tarihi bir tepede uyanırken gecesinde kendinizi modern bir şehirde, 80’lerin enerjisini taşıyan parlak neon ışıkları altında bulabilmenizi sağlıyor. İlk olarak eşsiz tasarımlarıyla Roma’nın ikonik drapaj teknikleriyle zamanın güçlü ve feminen Tanrıçalarından ilham alınan zarif bir siluet yaratıyor kadınlara. Omuzlardan akarak dökülen kumaşlar, zarif ve bedeni saran detaylar antik dönemdeki heykellerin ihtişamını hatırlatıyor adeta. Aynı zamanda koleksiyonun desenlerinde karşımıza çıkan sade çizgiler, pilise ve asimetrik kesimlerle kıyafetlere modern bir dinamizm ekleniyor. Kadınların derin ve zarif ruhuna ayak uyduran bu sanatsal harmoni, vücut hatlarını ortaya çıkaran likralı kumaşlarla buluşarak her bedene uyum sağlayan özgün ve iddialı parçalar sunuyor.

“Olden” koleksiyonunun diğer teması ise 80’lerin renkli ve enerjik ruhunu taşıyor. Takımlarda 80’lerin cesur izleri ve parlak renkleri, günümüz modasıyla harmanlanarak giyilebilir hale geliyor. Geçmişin zarafeti ve modern zamanın enerjisi arasında bir denge kuran bu koleksiyon sadece tarihe bir yolculuk yapmıyor, aynı zamanda geceden gündüze de sizin hikayenize eşlik etmeye devam ediyor. Bu tasarımlar, güçlü omuz detayları, ceket ve etek kombinasyonlarıyla kadınları gündüzleri şehir hayatının koşuşturmasına hazırlıyor. Günlük rutininizde dikkatleri üzerinize çekerken, akşam özel davetlerinizde yine aynı zarafetle etrafınızı büyülüyorsunuz.

Emel İsmailoğlu‘nun özenle seçilen renk paleti, hem geçmişe bir pencere açıyor hem de günümüz trendlerine uyum sağlıyor. Antik Roma’da kullanılan kahve ve gri tonları bizleri dönemin zengin mimarisi içinde bir yolculuğa çıkartırken, bu sezonun vazgeçilmez renklerinden siyah ve beyaz ise modern kadının gücünü hatırlatmayı ihmal etmiyor.

Birbirinden şık ve iddialı parçalarını yakından keşfetmek için tek yapmanız gereken www.emelismailoglu.com u ziyaret etmek!