Nemli ve Sağlıklı Bir Cilt İçin Nasıl Bir Cilt Bakımı Uygulanmalı?

Her bir ürününü, güçlü ve uzun araştırmalar sonucunda, dünya standartlarında üreterek eczacı ve dermatologların tavsiyeleriyle son kullanıcıya ulaştıran COSMED tarafından geliştirilen Day to day ve Atopia serisi, cilt sağlığını korurken cildin nem seviyesini de dengeliyor. Marka, cinsiyet ya da yaş farkı olmaksızın, sağlıklı bakımı herkese ulaştırmaya devam ediyor.

Doğal yağlarla zenginleştirilmiş formül

Moisturizing Vanilla Mask, kuru ve nemsiz ciltlere yoğun bir nemlendirme sunuyor.  Vanilya özü ve yeşil çay ile cildi derinlemesine nemlendiren ürün, cilde doğal bir parlaklık kazandırıyor. Shea Butter ve Chia Seed Oil gibi doğal yağlarla zenginleştirilmiş formülüyle ciltteki kuruluğu gideren ve pürüzsüz bir doku sağlayan maske, kolajen üretimini desteklerken cilt elastikiyetini artırarak yaşlanma belirtilerine karşı koruma sağlıyor.

Cildin doğal savunma mekanizmasını destekliyor

Her yaş gurubundan kuru, çok kuru ve atopik eğilimli ciltler için özel olarak formüle edilen Protecting & Moisturizing Cream, cildin ihtiyaç duyduğu yoğun nemi sağlarken ciltteki tahrişi de yatıştırıyor.  Inca Omega Oil® ve Niacinamide ile zenginleştirilmiş krem, cilt bariyerini güçlendirerek nem kaybını önlüyor. Cildin doğal savunma mekanizmasını destekleyen ürün, SyriCalm™ teknolojisi ile ciltteki kızarıklık ve kaşıntıyı de hafifletiyor. Krem, atopik dermatit eğilimli ciltler için uzun süreli rahatlık sağlıyor.

Gözenekleri tıkamadan, hassas bir cilt temizliği

Karma ciltler için geliştirilen yüz temizleyicisi Gentle Cleansing Gel; ciltteki kir, makyaj kalıntısı ve fazla yağı gözenekleri tıkamadan, hassas bir şekilde temizliyor. Formülündeki Cannabis Sativa Seed Oil ve Panthenol ile cildi yatıştıran ürün, cildin nem dengesini korurken ciltte ferah bir his bırakıyor. Cildi kurutmadan temizleyen ve cilt yüzeyindeki fazla yağı dengeleyen jel, günde iki kez kullanılabiliyor. 

Day to Day Moisturizing Vanilla Mask – 75 ml- 599,90 TL

Atopia Protecting & Moisturizing Cream – 40 ml- 649,90 TL

Day to DayGentle Cleansing Gel – 200 ml – 469,90 TL