Saveria Living İle Aşkla Kurulan Sofralar

Sofraya duyulan aşkla, geleneksel dokular eşliğinde zamansız bir koleksiyon yaratan Saveria Living, yemek zevkini görsel bir şölene dönüştürüyor. Naif ve zarif dokunuşlarıyla fine bone kemik porselen sofra takımlarından vazolara, yüzde yüz keten Amerikan servisi ve peçetelerden kristal bardaklara kadar sofraya dair her şeyi düşünen Saveria Living, her etkinliğinizi unutulmaz kılmayı hedefliyor.

Davet sofraları, stil ve yaratıcılığınızı özgürce yansıtacağınız en keyifli oyun alanlarının başında geliyor. Çocukluğunda annesinin kurduğu sofraları samimiyet, keyif, neşe ve mutluluk hissiyle anımsayan, böyle sıcak bir atmosfere sahip sofralar kurgulama arzusuyla yola çıkan Saveria Living, hem günlük hayatta kullanabileceğiniz hem de konuklarınıza unutulmaz anlar yaşatabileceğiniz tasarımlar yaratmış. Renkler ve materyaller arasındaki harmoni, sofradaki çiçekler, keyifli kahkahalar ve leziz yemekler markanın yola çıkış noktası olmuş. Kaliteli ve dayanıklı malzemelerle özgün tasarım anlayışı birleşince ortaya hem samimi hem de zarif bir sofra düzeni çıkmış.

Soyut ve natürel formların muhteşem bir dengede bir araya gelmesiyle hayat bulan Saveria Living, elegan sofralara imzasını atmış. Koleksiyonda yer alan her bir parça hem mekâna sıcaklık katıyor hem de günlük yaşantınıza estetik bir dokunuşta bulunuyor.

Saveria Living’in sofra koleksiyonu Türkiye’de üretilen finebone porselen materyaliyle hazırlanan bir seri. Hafızalarda yer edecek anılarınıza eşlik edecek porselen sofra takımımız, yemek tabağı, tatlı tabağı ve kâseden oluşuyor. Zarif ve zamansız desenleriyle her stile uygun bir koleksiyon olarak yaratılan bu özel seri, geleneksel dokunuşlardan esinlenerek hayat bulmuş.

Saveria Living, sofra takımlarına eşlik etmesi için hazırlanmış bir kahve koleksiyonu da mevcut. Keyifle ve sohbetle eşleştirdiğimiz kahve koleksiyonu, şık ve zarif bir stile sahip. Türk kahvesi ve espresso için ideal bir boy olan kahve fincanları, kahve ritüellerinize eşlik edecek.

Sofrayı tamamlaması için tekstil koleksiyonu da üreten Saveria Living, sofra takımlarına uyum sağlayacak Amerikan servis ve kumaş peçeteleri de koleksiyonuna eklemiş. Yüzde yüz ketenden üretilen tekstil koleksiyonu, her etkinliğe uyum sağlayacak sofistike bir duruşa sahip.

Sadece porselen değil, tamamen elde üretilen kristal su bardaklarına ve kadehlerine de sofra koleksiyonunda yer açan marka, zanaatkarların elinden çıkan incecik bir seriyle karşınızda. Zamansız bir şıklığın temsilcisi olan Saveria Living, aynı zamanda yemek masalarının tamamlayıcısı vazolar da tasarlıyor. Tamamen elde üretilen kemik porselen vazolarımız dekorasyona dair yaratıcı seçenekler sunuyor.