Estée Lauder’ın Makyajdan Daha Fazlasını Sunduğu Futurist Koleksiyonu İle Kalıcı Bir Işıltıyı Keşfedin!

Estée Lauder, cilt bakımından ilham alan ve makyajdan çok daha fazlasını sunan Futurist Koleksiyonu ile kalıcı bir ışıltı vaat ediyor. Yüksek performanslı ürünleriyle cildi iyileştiren ve makyajın ötesine geçen bu koleksiyon, cildin doğal görünümünü ve sağlığını desteklerken makyaj keyfini yeni bir seviyeye taşıyor.

Futurist SkinTint Serum Fondöten SPF20

Doğal içeriklerle zenginleştirilmiş Futurist SkinTint Serum Fondöten, cilt tonunu eşitlerken cilde bakım yapar. Botanik yağlar ile formüle edilen bu ürün, cildi besler, pürüzsüzleştirir ve nemlendirir. Zamanla cilt görünümünü iyileştirir ve yumuşak bir ışıltı sağlar.

  • Anında etki: Aydınlatıcı kapatıcı özelliği ile ultra doğal, ışıltılı bir bitiş sunar. Tere ve neme dayanıklıdır.
  • 8 saate kadar kalıcı: Çizgi ve gözenek oluşturmadan gün boyu kalıcılığını korur. Nemlendirici etkisiyle ciltte nemli ve parlak bir görünüm sağlar.
  • 1 hafta içerisinde: Daha eşit cilt tonu ve pürüzsüz bir görünüm elde etmeye yardımcı olur.

Bu fondöten, geniş spektrumlu SPF 20 ile UVA ve UVB ışınlarına karşı güçlü koruma sağlar. Her damlası, botanik yağların besleyici gücünü cilde taşır.

Futurist Hydra Rescue Nemlendirici Fondöten SPF45

Estée Lauder’ın yüksek performanslı cilt bakımı ile güçlendirilmiş bu fondöten, cilde 12 saatlik parlaklık kazandırırken nefes alabilen, cilt dostu bir yapı sunar. IonCharged Su Kompleksi, probiyotik teknoloji ve chia tohumu özü ile zenginleştirilmiştir.

  •  
  • Klinik testler: Kızarıklık ve tahrişi yatıştırdığı ve antioksidanlarla cildi dış etkenlere karşı koruduğu kanıtlanmıştır.
  • Orta ila tam kapatıcılık: Hafif yapısıyla cilt tonunu eşitler, kızarıklıkları ve lekeleri kapatır.

Cilt dostu bu fondöten, cildi gün boyu nemlendirirken parlak bir ışıltı sağlar.

Futurist Brightening Skincealer Kapatıcı

Yenilikçi formülüyle Futurist Brightening Skincealer, ciltte anında nemlenme ve parlaklık sunar. Uzun süre kalıcı, orta ila tam kapatıcılık sunan bu kapatıcı, göz altı görünümünü iyileştirir ve cildi zamanla sıkılaştırır.

  • 1 hafta sonra: Nemlenme ve parlaklık gözle görülür şekilde artar.
  • 4 hafta sonra: İnce çizgiler ve koyu halkalarda azalma sağlanır. Göz altı daha sıkı görünür.

Suya, tere ve neme dayanıklı formülüyle gün boyu kalıcılığını korur ve çizgilere dolmaz. Özel aplikatörü ile kolay ve hassas bir uygulama sunar.

Futurist Aqua Brilliance™ Makyaj Bazı Watery Glow Primer

Cilde anında üç kat fazla nem kazandıran bu ferahlatıcı jel-krem, cilt bariyerini güçlendirir ve sağlıklı bir ışıltı kazandırır. Hafif yapısı ile cilt üzerinde nefes alabilen bir tabaka oluşturarak gün boyu nem ve parlaklık sağlar.

Tüm cilt tiplerine uygun olan bu makyaj bazı, cildin nemini koruyarak çevresel streslere karşı koruma sağlar. %80’den fazla cilt bakımı içerikli formülüyle, cildi hazırlarken ışıltılı ve sağlıklı bir görünüm sunar.