Mers Silk “City Silhouettes”

Mers Silk; Zarefet ve Sadeliğin Harmanı

Mers Silk, Merve Akbulut Yayçılı’nın vizyonunun yansıması sayesinde hayata geçti. Yolculuğunun henüz başında, çok yeni bir marka olan Mers Silk, İpek kumaşın, hayatın her alanında, günlük rutinimizde daha çok yer bulmasın gerektiği yansımasının bir sonucu olarak varlığına kavuştu. Merve Akbulut Yayçılı, hem tasarımcı hem kurucusu olduğu bu markanın yola çıkış hikayesini kısa bir özetle; öncelikle ev giyim olarak yola çıktığımız bu yolculukta, aslında ipeğin, hayatın her anında kullanılması gereken en kıymetli kumaş olduğu algısıyla birlikte, Mers Silk; sokağa, davetlere, özel günlere, ilk buluşmalara ve daha sonsuz olasılığa adapte olabilecek kadar geniş bir vizyon barındırıyor içinde.

Evoto

City Silhouettes: Hareket Halindeki Kadınlar İçin

Mers Silk, yeni kürasyonu  ile şehirde yaşayan, şehirle birlikte hareket eden kadınlar için tasarlandı. Koleksiyonun sloganı “Mers Silk: for women who move with the city”, markanın şehirli kadına olan bağlılığını vurguluyor.

Şehir Ruhuyla Bütünleşen Kadın

Mers kadını, şehrin bir siluetidir. Zarif ama aynı zamanda maceracıdır. Sıradan anları bile olağanüstü kılar. Zamansızdır. Basiti sofistike hale getirir ve zahmetsiz görünümü unutulmaz kılar. Kendine güvenen bir güçtür, şehrin sürekli değişen manzarasında Mers Silk ile birlikte hareket eder.

Şehrin Ritmiyle Hareket Edenler İçin

“City Silhouettes” kürasyonu, hareket halinde olan, hayatı şehir temposunda yaşayan kadınlar için özel olarak tasarlandı. Her parça akışkan, sofistike ve sonsuz derecede uyarlanabilir.. Tıpkı olması gerektiği gibi.

İpeğin Zamansız Cazibesi

Dünyanın en zarif kumaşlarından biri olan ipekle işlenen “City Silhouettes” kürasyonu, günlük yaşamdan özel anlara kadar her anınıza eşlik edecek tasarımlar sunuyor. Zarif elbiseler, rahat bluzlar, şık gömlekler ve zamansız iç giyimler ile birlikte, gardırobunuzun vazgeçilmezi olacak.

Evoto

Şehirde Stil ve Rahatlık Bir Arada

“City Silhouettes” kürasyon, şehir hayatının temposunda stil ve rahatlığı bir araya getiriyor. Titiz işçilik ve nefes alan saf ipek kumaş, hareket özgürlüğünüzü kısıtlamadan şıklığınızı tamamlıyor.

Koleksiyonu Keşfedin!

“City Silhouettes” kürasyonu incelemek ve satın almak için www.merssilk.com‘u ziyaret edin.