Kaliteli, Zamansız ve Şık: Otaku Homes

Deri, mermer, tekstil ve pleksi malzeme kullanarak sade, şık ve zamansız tasarımlar üreten Otaku Homes, yeni koleksiyonuyla karşınızda.

Japonca’da “sizin eviniz” anlamına gelen “Otaku”, aynı zamanda yaptığınız işe tutku ile bağlı olmayı da ifade ediyor. Çiğdem Aydın ve Benan Kocadereli tarafından 2020 yılında kurulan Otaku Homes, kaliteli malzeme ve kusursuz işçiliğin, uzun yıllar keyifle kullanılabilen tasarımlarla buluşmasından oluşan; şık, yalın ve modern dekoratif ürünler üretiyor.

Deri ve mermer ağırlıklı koleksiyona; parlaklıkları, göz alıcı tasarımları ve renk alternatifleriyle benzerlerinden ayrılan pleksi ürünleri ekleyen Otaku Homes, Maison&Objet fuarında da en beğenilen markalardan biri olmayı başardı.

Keten masa örtüsü, peçete ve runner gibi tekstil ürünleri sayesinde özenli sofralara zarif dokunuşlar yapan koleksiyonda, pirinç detaylı pleksi sunum tepsileri, peçetelikler, vazolar ve farklı ölçülerde rengarenk düzenleyiciler bulunuyor.

Barbekü davetlerinde, mutfaklarda, restoranlarda kullanılmak üzere tasarlanan el yapımı gerçek deri önlük ve deri bardak altlıkları, içi yumuşacık süet dokulu şişe taşıma kılıfları ve deri kaplı buz ve şişe kovaları da markanın en orijinal parçaları arasında bulunmaya devam ediyor.

Keyifli seyahatler için yapılan hazırlıkların da unutulmadığı koleksiyonda usta ellerde her biri kusursuz bir işçilik ve özenle üretilmiş deri takı kutuları, seyahat ve makyaj çantaları da yer alıyor.

Tekneler, oteller, restoranlar için özel üretimler yapan Otaku Homes, kişi ve firmalara özel tasarım alternatifleri de sunuyor.

Otaku Homes imzasını taşıyan ürünlere hem kendi web sitesi hem Instagram adresi hem de Beymen.com aracılığıyla ulaşabilir, kolaylıkla alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca Emirgan Hekim Ata Yokuşu’nda açılan showroomda da ürünleri inceleyip, satın alabilir ya da sipariş verebilirsiniz.