Sevil Dolmacı Istanbul, Artweeks Istanbul’da Zengin Bir Seçkiyle Yer Alıyor

Sevil Dolmacı Istanbul, 1-14 Ekim tarihleri arasında Bilgili Holding ev sahipliğinde ve UBS’in ana sponsorluğunda gerçekleşecek Artweeks Istanbul’un X. edisyonunda zengin bir sanat seçkisiyle sanatseverlerle buluşuyor.

Nilhan Sesalan

Sevil Dolmacı Istanbul, tanınmış yerli ve yabancı sanatçıların yanı sıra gelecek vaat eden fotoğraf, heykel ve resim sanatçılarının etkileyici eserleriyle izleyicileri büyülemeye hazırlanıyor.

Sevil Dolmacı Istanbul standında Ahmet Oran, Cem Gönül, Doğan Doğan, Ekrem Yalçındağ, Gençay Aytekin, Melisa Mızraklı, Nilhan Sesalan, Pınar Birim, Sinan Saül ve Tuna Özkaragöz ile Chris DAZE Ellis, Jonathan Seliger, Michael John Kelly, Royal Jarmon ve Theodore Boyer’in eserleri de sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Ahmet Oran

Bu yılki sergide, çağdaş sanatın cesur ifadeleri, zamansız estetiği ve sanatçılarının bireysel yorumlarıyla hem yerel hem de küresel sanat dünyasından etkileyici izler taşıyan özgün eserler yer alıyor. The Ritz Carlton Residences İstanbul, B Blok 2. kattaki Sevil Dolmacı Istanbul’da, çağdaş sanatın bu ilham verici seçkisiyle ziyaretçiler, unutulmaz bir sanatsal yolculuğa davet ediliyor.