Penti’den Giyenleri Çok Rahat Ettirecek Yenilik, Push-Up Hiç Çamaşırı ile Sütyende Devrim

Kadın bedenini en iyi şekilde anlayarak değişen ihtiyaçlara yönelik inovatif ürünler sunan Penti, hayatı kolaylaştıran yeni Push-Up Hiç Çamaşırı Koleksiyonu’yla sütyende kuralları yeniden belirliyor.

Penti, her sezon olduğu gibi bu sezon da tüm meme tiplerine uygun seçeneklerle hem çekici hem de rahat hissetmenin sırrını kadınlarla paylaşıyor. Kadınların Push-Up sütyenle de rahat ve konforlu hissetme ihtiyacından hareketle tasarlanan koleksiyon, her bir meme tipine uygun çözümlerle kadınların hayatını kolaylaştırıyor. Hareket özgürlüğü sağlayarak, özgüveni destekliyor. 

Alışılagelmiş Push-Up sütyenlerin aksine balensiz yapısıyla konforu ve rahatlığı ön planda tutan, günlük ve şık kullanıma uygun yeni nesil tasarımlar, dikleştirme etkisiyle göğüslerin en iyi şekilde görünmesini sağlıyor. 

Vücut hatlarını vurgulayan bir siluet oluşturmak için tasarlanan Eliza sütyenin dantel detayları seksi bir dokunuş katıyor. Hem derin hem de sırt dekoltesine tek bir ürünle çözüm yaratan Gaia çok yönlü sütyen, askılı, askısız, düz ve çapraz kullanım alternatiflerinin yanı sıra şeffaf ve lastikli bantlarıyla tüm stillere uyum sağlıyor. 

Dekoltede mükemmel görünüm arayanların vazgeçilmezi olacak Shelly, göğüsleri rahatlıktan ödün vermeden desteklerken, Push-Up askısız sütyen zarif tasarımıyla zamansız ve sofistike bir görünüm sunuyor. Push-Up U telli derin dekolte sütyen, balensiz, yumuşak yapısı ve orta kısımda yer alan “U” şekli sayesinde, gece elbiselerinden açık tasarımlara net bir dekolte için özgür kullanım imkânı sağlıyor. 

Bir kadın bedeninde kendini nasıl ifade etmek isterse istesin, aradığı sütyen Penti mağazaları ve www.penti.com ‘da.