iPhone 16 Pro ve iPhone 16 ailesi Hepsiburada’da Satışa Sunuldu

Apple’ın en yeni iPhone 16 serisi, 13 Eylül itibarıyla Hepsiburada’da ön siparişe açıldı ve 20 Eylül’den itibaren tüm Türkiye genelinde satışa sunuldu. Hepsiburada müşterileri, 81 ilde HepsiJet’in hızı ve ayrıcalığıyla iPhone 16 modellerine kavuşabilecek.

20 Eylül’de resmi olarak satışa çıkan iPhone 16 Serisi, Hepsiburada üzerinden sipariş veren kullanıcılara, saat 08:00 itibarıyla HepsiJet hızıyla teslim edilmeye başlandı. Hepsiburada’nın “Eskiyi Kapında Yenile” hizmetiyle de eski telefonlarını en iyi fiyatla yenilemek isteyen kullanıcılar için, iPhone 16 siparişlerinde 5.000 TL’ye varan ek destek fırsatı sunuluyor.

iPhone 16 ve iPhone 16 Plus, yeni A18 çip, Kamera Kontrol özelliği, gelişmiş kamera sistemi ve daha uzun pil ömrü ile birlikte geliyor. iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max ise endüstri lideri A18 Pro çipi ve daha büyük ekran boyutlarıyla sektörde fark yaratıyor. Hepsiburada’da sunulan bu modeller, üst düzey kamera özellikleri ve büyük bir pil ömrü artışıyla dikkat çekiyor.

Eskiye Kapında Yenile servisi hakkında:   Hepsiburada, “Eskiyi Kapında Yenile” kampanyasıyla kullanıcılarına, eski telefonlarını kapıda teslim ederek anında indirimle yeni telefonlarına sahip olma fırsatı sunuyor. Kullanıcılar satın alma aşamasında eski telefonun bilgilerini girerek anında bir ön teklif alabiliyor ve bu teklif yeni telefonun fiyatından hemen düşürülüyor. Bu sayede kullanıcılar, eski telefonlarının bedelinin yeni telefonun fiyatına kolayca yansıtılmasının rahatlığını yaşıyor.

Kampanya linki: https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/iphone-16-burada