Starbucks Sonbahar’ı En Sevilen İçecekleriyle Karşılıyor!

Kahve kültürünün dünyadaki en önemli temsilcilerinden Starbucks, sonbaharın habercisi Pumpkin Spice ailesini ve Salted Maple & Caramel Latte’yi yeniden sevenleriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Kahve markası, ikonik lezzetlerinin yanı sıra yenilikçi kişiselleştirilebilir seçeneklerini her dönem sunmaya devam ediyor. Bu sezon, Pumpkin Spice ailesinin yepyeni üyesi Pumpkin Cream Oat Shaken Espresso da kahve severlerle buluşacak. 

Balkabağı ve akçaağaç şurubunun eşsiz aromalarıyla harmanlanan bu içecekler, sonbaharın gelişini Starbucks mağazalarında karşılamak isteyenleri bekliyor.  

Starbucks, sonbaharın heyecanla beklenen orijinal lezzetlerini, pek çok seçeneğiyle mağazalarında sunmaya başladı. Sonbaharın klasikleri Pumpkin Spice Latte, Salted Maple & Caramel Latte ve Pumpkin Cream Cold Brew mağazalardaki yerini alırken, bu lezzetlere yepyeni Pumpkin Cream Oat Shaken Espresso eşlik ediyor. 

Pumpkin Spice Latte, sıcak, buzlu ve Frappuccino seçenekleriyle balkabağı ve geleneksel sonbahar baharatlarının karışımıyla damaklarda eşsiz bir tat bırakıyor. Üzerine eklenen krema ve Pumpkin Spice ile misafirlerini sonbahar ruhuyla buluşturuyor.  

Tatlı ve tuzlu lezzetlerin uyumunu sevenlere özel Salted Maple & Caramel Latte kremsi ve pürüzsüz bir tat için süte ve espressoya eklenen Salted Maple sos, üzerindeki çıtır karamel sos ile birleşiyor. Hem sıcak hem de buzlu olarak sunulan bu içecek, Starbucks’ın klasikleşmiş içecekleri arasında yer alıyor. 

Pumpkin Cream Cold Brew ise hafif ve serinletici bir seçenek arayanların ilk tercihi olmaya aday.  Vanilya şurubu ile tatlandırılan bu içecek, üzerindeki yumuşak ve zengin Pumpkin Spice soğuk köpüğü ve Pumpkin Spice süslemesiyle sonbaharı karşılıyor. 

Starbucks’ın sonbahar aylarında misafirleriyle buluşturduğu yepyeni içeceği Pumpkin Cream Oat Shaken Espresso, yumuşak için espresso ve esmer şeker şurubunun buzla çalkalanmasının ardından üzerine yulaf içeceği ve Pumpkin Spice aromalı soğuk köpük eklenerek hazırlanıyor. Marka, ayrıca bu sezonda balkabağı aromasından vazgeçemeyenlere Pumpkin Spice aromalı soğuk köpükle diğer favori içeceklerini kişiselleştirme seçeneği de sunuyor.

Orijinal lezzetleriyle her damak zevkine hitap eden Starbucks, bu sonbaharda da misafirlerinin en güzel anlarına ikonik içecekleriyle eşlik etmeye devam ediyor.