Lierac Premium Serisi Hücresel Yaşlanma Karşıtı Bakım Sunuyor

Lierac, cilt bakımında devrim niteliğinde bir adım atarak Premium Serisi’ni tanıtıyor. 10 yıllık detaylı araştırmaların ve bilimsel çalışmaların bir sonucu olarak geliştirilen bu seri, hücresel yaşlanmanın tüm belirtilerini hedef alarak cildinizde gençleşmenin kapılarını aralıyor.

Kök hücreler yaşlandıkça tükeniyor ve cildin yenilenme kapasitesi azalıyor. Epidermis tabakasının sürekli olarak yenilenmesi zorlaşıyor ve ciltte kırışıklıklar, ince çizgiler ve sarkmalar gibi yaşlanma belirtileri belirginleşiyor. Lierac’ın yeni Premium Serisi, hücresel anti-aging teknolojisiyle bu sorunu hedef alarak, kök hücrelerin korunmasını ve cildin gençlik potansiyelinin yeniden canlanmasını sağlıyor. Seri, hücre yaşlanmasına ilişkin 10 yıllık araştırmanın sonucu olarak geliştirilmiş özel formülü sayesinde cildin her katmanında derinlemesine bir yenileme ve koruma sunuyor. Seri kök hücre, yaşlanmış hücre ve aktif hücrelere etki ederek, yaşlanan hücrelerin yüzde yüzüne işlevselliğini geri kazandırıyor.  Dört adımlı cilt bakımından oluşan kısa bir ritüel sunan seri, kırışıklık, ince çizgiler, koyu lekeler, sıkılık eksiliği, elastikiyet, yorgunluk, donuk ten rengi gibi yaşlanmanın tüm belirtilerinin düzelmesine destek oluyor.

Lierac Premium The Absolute Serum

Günümüzde serumlar, cilt bakım rutinlerinde kritik bir rol oynuyor. Yüksek konsantrasyonda aktif bileşenler içerdikleri için, cildin derin katmanlarına nüfuz ederek yaşlanma belirtileri ve lekelenmeler gibi çeşitli cilt sorunlarına etkili çözümler sunuyor. Lierac’ın yeni serumu, mikro akışkan teknolojisiyle geliştirilmiş özel formülü sayesinde, suyun ferahlatıcı etkisini ve yağın besleyici rahatlığını mükemmel bir şekilde harmanlıyor. Serumun özünde bulunan [F.G.N.] teknolojisi, hücre gençliğini koruyan üç temel taşıyıcı proteini hedef alarak yaşlanma belirtilerini azaltıyor. Papayadan elde edilen papain enzimi, cilt dokusunu iyileştirirken, niasinamid koyu lekelerin görünümünü azaltıyor.

Ürünün Fiyatı: 3.799 TL

Lierac Premium The Eye Cream

Gözler yaşlanmanın görünür hedeflerinden ilk etkilenen bölge olarak karşımıza çıkıyor. Lierac The Eye Cream, yüzde 95 doğal kökenli içerikleri ve [F.G.N.] teknolojisi ile göz çevresindeki micro ince çizgileri hızla doldururken, içeriğindeki yılan otu sayesinde şişkinlik ve koyu halkaların görünümünü belirgin şekilde azaltıyor. Sedefli partiküller içeren ürünün canlandırıcı balsam dokusu, parmak uçlarıyla yapılan masaj ile etkisini daha da artırıyor.

Ürünün Fiyatı: 2.199 TL

Lierac Premium The Voluptuous Cream

Lierac Premium Voluptuos Cream, yaşlanmanın yüzdeki tüm belirtilerine karşı büyük bir yenilik sunuyor. Kırışıklıklar, cildin sıkılık ve elastikiyet kaybı, yoğunluk ve parlaklık sorunları bu krem ile etkili bir şekilde düzeliyor.

Shea yağı ile zenginleştirilen, kadifemsi bir dokuya sahip krem, normalden kuruya kadar olan ciltlerde konforlu bir şekilde kullanılıyor. Yumuşak dokusu ve özel kokusuyla güzel ve bakımlı yaşlanmanın anahtarını sunuyor.

Ürünün Fiyatı: 3.599 TL

Lierac Premium The Silky Cream

Lierac Premium Silky Cream, normalden karma ciltlere ipeksi bir dokunuş sunuyor. Son derece yumuşak dokusu ve pudramsı bitişi ile dikkat çeken krem, cildin üzerinde adeta bir ipek gibi kayıyor. [F.G.N.] teknolojisi ile geliştirilmiş formülü sayesinde yaşlanma belirtilerini karşı etkili bir çözüm sunuyor. Ürünün içeriğinde bulunan yoğun nemlendirici hyaluronik asit, cildin derinlemesine nemlenmesini sağlarken, niasinamid ise koyu lekelerin oluşumunu önlüyor. Bu özel formül, cildin pürüzsüz ve eşit tonlu görünmesini sağlıyor ve kullanıcılar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanıyor.

Ürünün Fiyatı: 3.599 TL

Expanscience Laboratuvarları tarafından Türkiye’de temsil edilen Lierac ürünlerine seçkin eczanelerden ulaşabilirsiniz.