L’Oréal Paris’ten Gün Boyu Kusursuz Makyajın Sırrı: Infaillible Serisi

L’Oréal Paris’in Infaillible serisi, kusursuz bir makyaj rutini için her adımı sunuyor. Fondötenden kapatıcıya, maskaradan ruj ve makyaj sabitleyici spreye kadar Infaillible serisi, her ürünüyle kalıcı ve dayanıklı sonuçlar vadediyor.

L’Oréal ParisInfaillible serisi ile makyaj rutinini en üst düzeye taşıyor. Uzun süreli sonuçlar için tasarlanmış bu seri, 32 saat kalıcılık sağlayan fondöten, tüm yüze uygulanabilir kapatıcı ve transfere dayanıklı rujlarıyla gün boyu kalıcı bir görünüm sağlıyor. Seride yer alan Infaillible 32H Fresh Wear C Vitaminli Fondöten, Infaillible 24H Tüm Yüze Uygulanabilir Kapatıcı, Infaillible Matte Resistance Likit Mat Ruj ve Infaillible 3-Second Makyaj Sabitleme Spreyi her adımında kusursuz bir görünüm sunarak, uzun süre makyajın kalıcılığını koruyor. 

L’Oréal Paris Infaillible 32H Fresh Wear C Vitaminli Fondöten

L’Oréal Paris Infaillible 32H Fresh Wear Fondöten, 32 saate* kadar kalıcılık ve yüksek kapatıcılık sağlıyor. Suya ve terlemeye karşı dayanıklı yapısı ve C vitamini ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde cildin nefes almasını sağlıyor. SPF 25 koruma faktörü ile cildi, güneş ışınlarının zararlı etkilerinden koruyor ve gün boyu doğal ışıltılı bir görünüm sunuyor.

* Tüketici testi, 172 kadın

L’Oréal Paris Infaillible 32H Fresh Wear C Vitaminli Fondöten, Tavsiye Edilen Satış Fiyatı 1199,90 TL

L’Oréal Paris Infaillible 24H Tüm Yüze Uygulanabilir Kapatıcı

L’Oréal Paris Infaillible 24H Tüm Yüze Uygulanabilir Kapatıcı, 24 saat kalıcılık* ve gün boyu mükemmel bir kapatıcılık sunuyor. Tek sürüşte yüksek kapatıcılık sağlayan büyük boy aplikatörü ve kremsi dokusu sayesinde kolayca uygulanabiliyor. Suya ve neme dayanıklı formülüyle, cildinizi tüm gün korurken hafif ve nemlendirici yapısıyla cildinize nefes aldırıyor. Tüm yüz için ideal olan kapatıcı, cildi kurutmadan pürüzsüz bir görünüm sağlıyor.

*Tüketici testi, 135 kadın

L’Oréal Paris Infaillible 24H Tüm Yüze Uygulanabilir Kapatıcı, Tavsiye Edilen Satış Fiyatı 889,90 TL

L’Oréal Paris Panorama Maskara

Kalite ve lüksü bir araya getiren L’Oréal Paris Panorama Maskara, kirpiklere panoramik hacim kazandırarak 1.4 kat daha büyük göz görünümü* yaratıyor. Eşsiz panoramik fırçası ve ultra esnek formülü sayesinde tek tek ayrılmış, daha hacimli ve uzun kirpikler sunarken, topaklanma karşıtı ve bulaşmayan yapısıyla öne çıkıyor. Hassas gözler için de uygun olan maskara, gün boyu etkileyici bakışlar sağlıyor. 

*Instrumental test, 30 kişi

L’Oréal Paris Panorama Maskara, Tavsiye Edilen Satış Fiyatı 929,90 TL

L’Oréal Paris Infaillible Matte Resistance Likit Mat Ruj

L’Oréal Paris Infaillible Matte Resistance Likit Mat Ruj, 16 saate kadar* kalıcı formülüyle gün boyu etkisini koruyor. Hyaluronik asit ile zenginleştirilmiş yapısı dudakları nemlendirirken, pudramsı mat bitişi dudaklara dolgun bir görünüm kazandırıyor. Tek uygulamada yoğun renk veren yumuşak fırçası kolay uygulama sağlıyor. Ultra hafif dokusu, transfere ve bulaşmaya dayanıklı yapısı ile dudakların 16 saate kadar dolgun ve nemli kalmasını sağlıyor.

*Tüketici testi, 171 kadın

L’Oréal Paris Infaillible Matte Resistance Likit Mat Ruj, Tavsiye Edilen Satış Fiyatı 919,90 TL

L’Oréal Paris Infaillible 3-Second Makyaj Sabitleme Spreyi

L’Oréal Paris Infaillible 3-Second Makyaj Sabitleme Spreyi, 36 saate kadar* makyajı sabit tutarak gün boyu kusursuz bir görünüm sunuyor. Hızlı kuruyan,  suya ve tere dayanıklı formülü sayesinde makyajın bulaşmasını ve dağılmasını önleyerek gün boyu tazeliğini korumasına yardımcı oluyor. Tüm cilt tiplerine uygun olan sprey, makyajını sabitlerken damlacık izi ve yapışkan bir his bırakmıyor.

*Tüketici testi, 106 kadın

L’Oréal Paris Infaillible 3-Second Makyaj Sabitleme Spreyi, Tavsiye Edilen Satış Fiyatı 599,90 TL