Lacoste Le Club ile Spor ve Moda Dünyasına Yolculuk

Lacoste Le Club sistemi, sunduğu ayrıcalıklarla spor ve moda tutkunu üyelerini benzersiz bir yolculuğa çıkararak unutulmaz deneyimler yaşatıyor. Le Club’un sunduğu güçlü ilişki sayesinde, üyeler kendilerini keşfetme ve spor ile modayı harmanlayan yaşam tarzlarına uygun fırsatları yakalama şansını buluyor.

Lacoste, Le Club üyelik sistemi aracılığıyla, üyelerine sadece özel fırsatlar değil, aynı zamanda ayrıcalıklı alışveriş, kişiselleştirilmiş hizmetler, özel etkinlikler ve yeni koleksiyonlara öncelikli erişim gibi birçok özenle düşünülmüş avantaj sunuyor.

Lacoste, ayrıca Le Club üyelik sistemi kapsamında 13-14-15 Eylül tarihlerinde Bağdat Caddesi mağazasında sporseverler ve moda tutkunlarını bir araya getiriyor. Mağazada tenis ilhamlı aktivasyonlar, lezzetli ikramlar ve daha fazlasının yer alacağı özel bir alan Le Club üyelerini bekliyor. Ayrıca, Bağdat Caddesi, İstinye Park ve Zorlu Center mağazalarında özel ve sınırlı olarak sunulan 12 parçalık koleksiyon, Le Club üyelerinin beğenisine sunulacak.