Kärcher ile Temizlikte Buharın Gücünü Keşfetme Zamanı…

Buharın yüksek hijyen ve temizleme gücünü evinin her köşesinde kullanmak isteyenlerin tercihi Kärcher… Temizlik teknolojilerinin önde gelen markası Kärcher’in buharlı temizlik makinelerindeki geniş aksesuar seçenekleri ile sert zemin ve halılarınızın yanı sıra lavabo, duvar fayansı, pencere, ayna, cam, duşakabin / küvet, mutfak tezgahı, ocak ve hatta aspiratörünüzü bile kusursuz temizlikle tanıştırabilirsiniz.

Kendimizi ve sevdiklerimizi hastalıklardan korumak için evimizin her köşesinin temizliği çok önemli. Evlerdeki virüs ve bakterilerle başa çıkmanın en yeni yollarından biri de buharlı temizlik makineleri. Temizlik teknolojilerinin dünyaca ünlü markası Kärcher’in buharlı temizlik makinelerindeki geniş aksesuar seçeneği ile yaşam alanınızın her noktasında mükemmel temizlik ve hijyen sağlamanız mümkün oluyor. Sadece zemin ya da halılarınız değil; lavabo, duvar fayansı, pencere, ayna, cam, duşakabin / küvet, mutfak tezgahı, ocak ve aspiratör gibi alanlardaki bakteri ve virüsler bile Kärcher Buharlı Temizlik Makinelerinin gücünden kaçamıyor. Markanın buharlı temizlik makineleri, herhangi bir kimyasal ürün gerektirmeden evinizdeki virüs ve bakterilerin* %99,99’unu yok etmenize yardımcı oluyor.

Zorlu yüzeyler için Kärcher EasyFix Zemin Başlığı Seti…

Kärcher’in birçok buharlı temizlik makinesi ile uyumlu olan EasyFix Zemin Başlığı Seti, kullanışlı cırt cırt sistemi ve uyumlu mikrofiber zemin bezi sayesinde sert zeminlerde, hatta köşelerde ve kenarlarda bile mükemmel temizlik sonuçları sağlıyor. Yenilikçi lamel teknolojisi ile buhar, temizleme yüzeyi ve mikrofiber zemin bezi üzerinde eşit olarak dağıtılıyor. Ürün, tüm sert zemin yüzeyleri (fayans, mermer, PVC, granit vb.) ve çinili duvarlarda en üst seviyede kir çıkarma özelliği ile zorlu yüzeylerde derinlemesine temizlik sağlıyor

Buharın gücüyle halılarını kolayca temizle…

Halılar, bakteri ve virüslerin evimizde en yoğun bulunduğu alanlar arasında… Kärcher Buharlı Temizlik Makineleri için geliştirilen halı başlığı ile halınızı temizlemeniz çok kolay. Eğilmeye gerek kalmadan kolayca ve rahat bir şekilde monte edilebilip çıkarılabilen halı başlığı sayesinde buharın gücü, hızlı bir şekilde halılarınızı temizliyor. Halı başlığı, Kärcher’in birçok buharlı temizlik makinesine de uyum sağlıyor.

Lavabodan camlara, küvetten aspiratöre buharlı temizlik seninle…

Evin temizliği elbette sadece halı ve zemin ile bitmiyor. Kärcher Buharlı Temizlik Makinelerinin bunun için de bir çözümü var: Flexible Hand Nozzle Set… Bu set sayesinde lavabo, duvar fayansı, pencere, ayna, cam, duşakabin / küvet, mutfak tezgahı, ocak ve aspiratör gibi alanları da buharla temizlemek mümkün hale geliyor. Buharın sağladığı hijyenle sizin de içiniz rahat oluyor.

Kärcher’in Buharlı Temizlik Makinelerini ve aksesuarlarını; Kärcher Center’lardan, farklı online pazar yerlerinden, fiziksel yetkili satıcılardan veya www.karcher.com.tr adresinden inceleyip satın alabilirsiniz.