Marie Claire Accessory’den İkonik Şıklığı Gerçek İnci Dokunuşu

Marie Claire Accessory, ikonik şıklık anlayışını yeni koleksiyonunda gerçek incilerle tamamlıyor. Modern, zarif ve elegan bir görünüm sunan Marie Claire Accessory’nin öznesi inci olan tasarımları, hem günlük kullanıma hem de özel günlere eşlik edecek sofistike çizgileriyle göz kamaştırıyor.

Zamansız ve modern tasarımlarıyla takı kavramını tamamlayıcı bir unsur olmaktan çıkaran ve moda öznesi haline getiren Marie Claire Accessory, gerçek inciyi ustalıkla işleyerek stil sahibi bir koleksiyona imza atıyor. Koleksiyon, yarattığı fonksiyonel şıklık ve sadeliğin görkemini taşıyan görünümüyle her ortamda kullanılabilecek parçalar içeriyor.

Küpe, kolye, bileklik ve yüzük formunda satışa sunulan tasarımlar gerçek incilere eşlik eden zirkon taş, figür eklentileri gibi detaylarla hareketlendirilerek Marie Claire Accessory’nin imzası olan zarafeti ve sadeliği yansıtıyor.

Marie Claire Accessory ürünlerine www.marieclaireaccessory.com ve Nişantaşı mağazasından ulaşılabiliyor. Çok yakında popüler alışveriş merkezlerinde açılacak mağazalar ile de tüketiciyle buluşacak.