Cildiniz Soğuk Havalara Hazır Mı?

Soğuk hava, cildimizi daha kırılgan bir hale getiriyor. Bu dönemlerde hassaslaşan cildimiz dayanıklılığını kaybederken dış etkilere karşı daha açık bir hale geliyor. Nem ihtiyacını oldukça arttığı soğuk ve kuru havalarda, cildimizi koruma altına alan serum, temizleme yağı ve peeling gibi ürünlerini kullanmak cilt sağlığını olumlu yönde etkiliyor. Değerli taşların içeriğindeki zengin mineralleri başarısı ispatlanmış cilt bakım formüllerinde buluşturan Beauty&More, soğuk havalarda cildi koruyan ürünler sunuyor.

Soğuk havalarda kan dolaşımını hızlandıran temizleme yağı

Soğuk havalarda cilt yüzeyinin düzenli bir şekilde temizlemek büyük önem taşıyor. ‘Ametist Sensitopia Cloud Hassas Ciltler İçin Nemlendirici Etkili Yüz ve Vücut Temizleme Yağı’, cilt yüzeyini kurutmadan derinlemesine temizliyor. Kuru ve soğuk havalarda kan dolaşımını hızlandıran ürün, cildin oksijen seviyesini de artırıyor. Temizleme yağı; E ve C vitamini bakımından zengin ‘Vitis Vinifera Seed Oil’ içeren formülü ve üzüm çekirdeği yağıyla; ciltte bulunan yara, leke ve izlere iyileştirici etkiler yaratıyor. Ametist tozunun mineralleriyle toksinleri yok eden ürün, ciltte yağlılık hissi bırakmıyor.

Sağlıklı bir cilt için: Derinlemesine temizlik ve nem desteği

Kuru ve serin hava, ciltteki nem kaybını artırıyor. Kuru bir cildi nemlendirmek için ise serum gibi ürünler kullanılması gerekiyor. Cildi derinlemesine nemlendirerek, cilde parlak ve esnek bir görünüm kazandıran ‘Safir Blue Sirius Aydınlatıcı & Leke Karşıtı Serum’, cilt yüzeyinin renk tonunda eşitsizliklere neden olan; güneş, hamilelik, yaşlılık ve akne sonrası oluşan lekelere karşı da koruma sağlıyor. Cildin renk tonunda oluşan eşitsizliklerin giderilmesine destek olan serum, günlük kullanılabiliyor.

Soğuk havalarda cilt bariyerini koruyor

Deniz tuzunun sakinleştirici etkisiyle cildi sakinleştiren ‘Amethyts Detox Peeling’, huzur verici etkisiyle cilde pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor. Ciltte kadifemsi bir his yaratan ürün, negatif etkilerden arındırıcı özelliğiyle huzur verici bir etki sağlıyor. Tatlı Badem, Kayısı Çekirdeği, Susam ve Jojoba Yağının yüksek nemlendirici, cilt bariyerini koruyucu özelliğiyle buluşturan peeling, ametist taşının sakinlik veren enerjisiyle ruha dinginlik hissi veriyor.

Beauty&More ürünleri; premium kozmetik mağazaları, seçkin online platformlar, elit klinik ve estetik merkezlerinde satışa sunuluyor.