Louis Vuitton America’s Cup Partisi

Louis Vuitton, Louis Vuitton America’s Cup’ın açılışını Barselona Tibidabo Park’ta düzenlenen bir parti ile gerçekleştiriyor.

Barselona’nın ikonik eğlence parkı Tibidabo, 27 Ağustos’ta Louis Vuitton America’s Cup’ın açılış partisi için dönüştürüldü. Şehrin panoramik manzarasına sahip Tibidabo eğlence parkı, yarışın açılışını yaptı.

DAVETLİLER

Düzenlenen parti, moda, spor ve eğlence dünyasından önemli isimleri bir araya getirerek gelenek, yenilik ve stilin harmanlandığı eşsiz bir atmosfer yarattı. Katılımcılar arasında aktörler María Pedraza, Georgina Amorós, Greta Fernández, Miguel Bernardeau ve Eric Masip, Olimpiyat madalyalı Pau Echaniz ve Léon Marchand, yetenekler Gala González, Mónica Anoz, Nina Urgell, Julieta Gracia, yazar Leticia Sala, Gabriela Palatchi ve sanatçı Ignasi Monreal yer aldı.

KONUM

Barselona’nın 120 yıldan daha eskiye dayanan tarihi bir simgesi olan Tibidabo Parkı, Louis Vuitton America’s Cup etkinliği için eşsiz bir ambiyans yarattı. Bu ikonik mekan, katılımcılara Barselona’nın tepesindeki ayrıcalıklı konumuyla birlikte gece için ideal bir ortam yaratan benzersiz bir deneyim sundu.

TASARIM

Partiye, America’s Cup ve denizcilik dünyasının renklerinden esinlenen kırmızı, beyaz ve mavi detaylarla özenle tasarlanmış bir dekor damgasını vurdu. Davetliler seçkin lezzetlerin, parkın ikonik atraksiyonlarının ve yenilikçi görsel tiyatroları ve avangart tarzlarıyla uluslararası üne sahip ünlü Katalan grup La Fura Dels Baus’un sürpriz performansının tadını çıkardılar.