Ciltte Nemin Bir Numaralı Adresi Laneige!

LANEIGE, cildinizin en iyi halinde olmasını ve sürekli güzelleşmesini sağlamak için bir dizi patentli teknoloji ve bileşen kombinasyonuyla hem eğlenceli hem yenilikçi bir ürün yelpazesi oluşturdu! Ve Sephora’da güzellik tutkunlarıyla bir araya getirdi. 

Dudaklarınızı hem nemli hem de dolgun tutmakta zorlanıyor musunuz? Cilt bariyerini koruyan ve güçlendiren seramit, cildi sıkılaştıran peptit ve dolgunlaştıran hyalüronik asit bakımından zengin bu dudak bakım ürünü BOUNCY & FIRM LIP TREATMENT tam size göre!

BOUNCY & FIRM EYE SLEEPING MASK; İnce çizgi ve kırışıklık görünümünü azaltmanın yanı sıra cildi sıkılaştırıp koyu halkaları yok ediyor.

Berry, vanilla, mango, sweet candy, gummy bear and blueberry: Dudaklarınızın karşı koyamayacağı altı yeni LIP GLOWY BALM karşınızda!

Hit ürünler yolda! ICONS TO GO – SET OF LANEIGE ESSENTIALS Adından da anlaşılacağı gibi ikonik ürünler içeren bu kit, cildinizin doğal ışıltısını korumak için ihtiyacınız olan her şeye sahip.

WATERMELON SORBET NIGHT LIP MASK; Markanın kült ürünü şimdi hem taze hem de tatlı, yeni “Watermelon” kokusuyla bu sezona başlangıç yapmanın en güzel yolu.

LANAIGE’a ait ürünlere sephora.com.tr, Sephora App ve Sephora Mağazaları’ndan ulaşabilirsiniz.