2024 Sonbaharının Şık ve Zarif Oje Rengi Trendleri

Taze dökülmüş yaprakların, içimizi ısıtan sıcak şarapların ve esen tatlı rüzgarların mevsimi sonbahar hızla yaklaşırken, yeni sezonda en çok tercih edilmesi beklenen oje renklerini sizlerle paylaşıyoruz!

@haileybieber

Doğadan ilham alan renklerin ortaya serildiği sonbahar sezonu geldi çattı! Doğanın bu zarif dönüşünden ilhamla oluşturulan renk paletleri de gerek oje gerekse kıyafet tercihlerinde ön plana çıkıyor. Toprak tonlarından mavilere, sonbaharın en çekici rengi olan bordolardan gece siyahlarına birbirinden göz alıcı renkler tırnakları etkileri altına almaya hazırlanıyor.

2024 Sonbahar Oje Trendleri

Asi Bordo

Zamansız bir klasik olan bordo renk bu sonbaharda da etrafına sofistikelik ve özgüven yaymayı vadediyor! Kıyafetlerinize kolayca uyum sağlayacak tonlar içeren bordoyu bu sezonda kesinlikle en az bir kez deneyimlemelisiniz. Sonrasında zaten asla vazgeçemeyeceksiniz!

Süt Banyosu

Sıcak veya koyu tonlardan çok bu sezonu nötr oje renkleriyle geçirmek istiyorsanız griler ve beyazlar ilk tercihiniz olabilir. Siz de Sonbahar/Kış ’24 defilelerinde öne çıkan bu minimalist şık görünümü tercih ederek parlak ve göz alıcı bir stile imza atabilirsiniz.

Bitter Çikolata

Bitter çikolatanın zengin içeriğinden ve lüks koyuluğundan ilham alan bu kahverengi model, Hailey Bieber gibi günümüz ünlülerinin de favori tercihlerinden biri. Sizde bu asil ve şık oje rengini sonbahar dönemi boyunca sergileyebilir, sezon boyunca trend kalabilirsiniz!

Gece Mavisi

Sonbaharın gizemli ve zarif havasını en iyi yansıtan seçeneklerden biri olarak öne çıkan gece mavisi oje rengi zarafetinizi ortaya çıkartacak! Hem sofistike hem de oldukça uyumlu…