Vichy Capital Soleil UV-AGE ile Koruma ve Bakım Bir Arada

Dermatologların tavsiye ettiği geliştirilmiş Vichy Capital Soleil ailesinin yüksek güneş koruması sağlayan üyeleri; Capital Soleil UV-AGE DAILY ve Capital Soleil UV-AGE DAILY Renkli,  güneş ışınlarına karşı cildinizi sağlıkla korurken, ihtiyacı olan bakımı da sunuyor.

Yaşlanma belirtilerinin çoğu günlük UV ışınlarından ve kirlilikten kaynaklanmaktadır. İki tür UV ışını vardır: UVB ve UVA. UVB, çoğunlukla yaz aylarında mevcuttur. Güneş ışınlarının çoğunluğunu temsil eden, bulutlu kış günleri dahil olmak üzere tüm yıl boyu bulunan UVA ise görünmezdir, pencerelerden bile geçebilir. UV ışınları kirlilik ile birleştiğinde, bu iki faktör cilt üzerindeki oksidatif stresi artırabilir. Buna “foto kirlilik” denir ve ciltteki yaşlanma belirtilerinin ortaya çıkmasında büyük rolü vardır. 

* Instrumental test, 28 kişi

VICHY CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY RENKLİ 

UV kaynaklı yaşlanma belirtilerine etki eden hafif dokulu foto yaşlanma karşıtı güneş koruyucu Vichy Capital Soleil UV-AGE DAILY Renkli Güneş Kremi, cildi yüksek derecede güneş ışınlarından koruyor. İki güçlü uzman içerik %2 Niasinamid ve Peptitler içeren formülü ve patentli filtreleme sistemi ile cildi UVA ve UVB ışınlarından koruyor, yaşlanma belirtilerinin ortaya çıkmasını yavaşlatıyor.

Vichy Capital Soleil UV- AGE DAILY Renkli Güneş Kremi SPF 50 40 ml, Önerilen Tüketici Satış Fiyatı: 1.279,9 TL

VICHY CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY

UV kaynaklı yaşlanma belirtilerine etki eden hafif dokulu foto yaşlanma karşıtı güneş koruyucu Vichy Capital Soleil UV-AGE DAILY  Güneş Kremi, cildi yüksek derecede güneş ışınlarından koruyor. İki güçlü uzman içerik %2 Niasinamid ve Peptitler içeren formülü ve patentli filtreleme sistemi ile cildi UVA ve UVB ışınlarından koruyor, yaşlanma belirtilerinin ortaya çıkmasını yavaşlatıyor.

Vichy Capital Soleil UV- AGE DAILY Yaşlanma Karşıtı Güneş Kremi SPF 50 40 ml, Önerilen Tüketici Satış Fiyatı: 1.249,9 TL