Vücudumuzu Güneşin Zararlı Etkilerinden Korumak İçin Ne Yapmalıyız?

Güneşin zararlı ışınları hem yüzümüzü hem de saç ve vücudumuzu olumsuz etkiliyor. Sıcak yaz günlerinde cildimizi sağlıklı tutmak için ise tüm vücudumuzu koruyan ürünler kullanmak gerekiyor. Her bir ürününü, güçlü ve uzun araştırmalar sonucunda, dünya standartlarında üreterek eczacı ve dermatologların tavsiyeleriyle son kullanıcıya ulaştıran COSMED Cosmeceuticals; vücudumuzu güneşin zararlı etkilerinden koruyan ürünleriyle sağlıklı bir cilt bakımı sağlıyor.

Matlaştırıcı etkisiyle güneşten koruyor

Güneş ışınlarının zararlı etkilerini sadece yüzümüzü koruyarak değil aynı zamanda saçımızı ve vücudumuzu da koruyarak azaltabiliriz. Yağlanma ve parlama karşıtı etki gösteren “Cosmed Sun Essential Dry Touch Cream Gel SPF50” ile akneye meyilli ve yağlı cildinizi ardında beyazlık bırakmadan koruyabilirsiniz. Patentli bileşen ECTOIN® ile cildin var olan nemini koruyan ürün, güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı ekstra koruma sağlıyor. Yeni nesil güneş koruma filtreleriyle geniş spektrumlu koruma sağlayan jel, kenevir tohumu yağıyla ciltteki kızarıklıkların yatıştırılmasına da yardımcı oluyor.

Sadece cildini değil saçlarını da güneşten koru

Cosmed “Hair Guard Perfecting Keratin Sprey”; sıcaktan, denizden ve saç şekillendirme aletlerinden zarar gören saçımızı içerdiği argan yağı, hidrolize keratin ve hyaluronic asit ile ısıdan ve UV ışınlarından koruyor.  Ürün, formülünde yer alan hidrolize keratinle saç tellerini güçlendirirken saçların taranmasını da kolaylaştırıyor. Güneşe çıkmadan veya saça ısı veren aletlerle işlem yapmadan önce uygulanabilen keratin sprey, hyaluronik asit ile güçlendirilmiş HYALORICE™ formülüyle saç tellerini kırılmalara karşı koruyor. Saçlara parlaklık katan ve anti-statik özelliğiyle elektriklenen saçların kolay şekil almasını sağlayan sprey, argan yağıyla saçları onarırken nem dengesinin desteklemesine de yardımcı oluyor.

Her cilt tipine uygun sağlıklı çözümler

Cildimizi koruma altına alırken bu korumayı gıda takviyeleriyle de desteklemeliyiz. Hücre düzeyinde, uzun soluklu bir koruma sağlayan ‘Sun Essential Gıda Takviyesi’ içeriğinde yer alan Löykotomos Eğreltisi ve Beta-Glucan ile bakım rutinine destek sağlıyor. Ürünü doktorunuz bilgisi dahilinde kullanarak daha sağlıklı bir cilde kavuşmanız mümkün.

COSMED Cosmeceuticals’ın uluslararası standartlardaki güvenilir ürünleri; yetkili eczaneler, sephora.com.tr ve Watsons mağazalarında satışa sunuluyor.