Maybelline New York Lifter Gloss ve Lifter Liner, Dudaklar İçin Yepyeni Bir Dönem Başlatıyor!

Dünyanın 1 numaralı makyaj markası* Maybelline New York’un Lifter Gloss ve yeni Lifter Liner Dudak Kalemi güçlerini birleştiriyor.

Maybelline New York Lifter Gloss ve yeni Lifter Liner Dudak Kalemi, dudakları mükemmel kılmaya hazırlanıyor. Maybelline New York, Ağustos ayında başlayacak “Olay Dudak Kombosu” kampanyası ile dudak makyajında yeni bir dönem hedefliyor. 6 yeni renk seçeneğiyle Lifter ailesine eklenen Lifter Liner Dudak Kalemi ve Lifter Gloss ile dudaklar şekilleniyor, dolgunlaşıyor ve mükemmel görünüme kavuşuyor!

Maybelline New York Lifter Gloss, hyaluronik asit içeren formülü ile dudaklara kalkık, dolgun ve pürüzsüz bir görünüm kazandırırken, yüksek parlaklık sağlayarak dudakları nemlendiriyor. Yapışkan his bırakmayan formülü ve büyük sünger uçlu aplikatörü ile tek sürüşte dönüşüm sağlayan Lifter Gloss, konforlu bir kullanım sunuyor. 

Lifter Liner ise kremsi pigmentleri ve hyaluronik asit içeren formülü ile dudakları şekillendirip gün boyu kalıcı bir görünüm sağlıyor. Açılabilir ucu ile pratik kullanım sunan Lifter Liner, nemli bitişi ile dikkat çekiyor. 

Ağustos ayında başlayacak “Olay Dudak Kombosu” kampanyası ile güzellik tutkunları, dudaklarını   yeniden keşfederken, Lifter Gloss ve Lifter Liner birbirini tamamlayan özellikleri ile makyaj çantalarının vazgeçilmezleri arasında yer alacak. Olay komboların detayları ise şu şekilde:

  • Kombo 1: Lifter Liner Line Leader + Lifter Gloss Silk
  • Kombo 2: Lifter Liner Big Lift + Lifter Gloss Moon
  • Kombo 3: Lifter Liner On It + Lifter Plump Hot Chilli

*Euromonitor International Limited’in düzenlediği 2023 yılı renkli kozmetik pazarı araştırma sonuçları esas alınmıştır