Prada Linea Rossa İlkbahar/Yaz 2024 Gözlük Koleksiyonu

Yeni İlkbahar/Yaz 2024 Prada Linea Rossa gözlük koleksiyonu markanın kimliğini yansıtıyor ve farklı dünyaların bir araya geldiği bir nokta işlevi görüyor. Spor dünyasının dinamikliği ve yüksek performansına yönelik yaklaşım, şehir yaşamı için tasarlanmış modern bir kentsel estetiğe dönüşüyor. Yeni Prada Linea Rossa koleksiyonundaki çerçeveler, modernliğin dinamik duygusunun en üst düzey ifadesi olan performans malzemelerinden üretilen yüzeyler ve detaylarla temel şekilleri birleştirerek evrilen yapıları keşfediyor. 

İlkbahar/Yaz 2024 Prada Linea Rossa koleksiyonundaki yeni güneş gözlüğü, dinamik tavrını vurgulayan ultra hafif naylon fiberden üretiliyor. Spordan ilham alan geniş, yüzü saran ön kısmı, Prada Linea Rossa logosunu taşıyan cesur hacimli yüksek saplarla bir araya geliyor. Kauçuk Kamuflaj Yeşili, Mat Asker Yeşili, Metalik Gri, Kauçuk Koyu Kaplumbağa Kabuğu, Kauçuk Siyah ve Kum rengi seçenekleri bulunuyor. Lenslerinin aynalı ve polarize seçeneklerinin yanı sıra, deniz ortamında, dağlarda ve şehirde renk kontrastını artırarak ayrıntı açısından zengin bir görüş sağlayan ayarlanabilir versiyonu da bulunuyor.

İlkbahar/Yaz 2024 Prada koleksiyonundaki güneş gözlükleri, sportif bir havayla yeniden yorumlanmış yüzü saran geniş ön kısmıyla dikkat çekiyor. Çerçevenin ergonomik kauçuk burun pedleri yüze rahatça oturmasını sağlıyor. Sap yapısı keskin bir şekilde kıvrımlanarak dinamik, sportif bir etki yaratıyor. Prada Linea Rossa logosu. Klasik Kauçuk veya Mat Siyah renk tonları ve modern Mat Şampanya ve Parlak Kurşun renk tonları bulunuyor. Lens renklerinin aynalı bir seçeneği de koleksiyonda yerini alıyor.