Pastel’in Yepyeni Kişisel Bakım Markası: PASTELLAB

Türkiye’nin öncü renkli kozmetik markası Pastel’in, yeni bir deneyim sunmak üzere hayata geçirdiği “PastelLab” sadece Watsons mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Uygulaması’nda!

Pastel’in yepyeni kişisel bakım markası Pastellab, doğal güzelliği ön plana çıkararak sağlıklı bir cilde ulaşmayı hedefliyor. Bilimsel bir yaklaşımla güzellik algısını yeniden tanımlarken onarıcı ve koruyucu cilt bakım rutininde de özel bir yer edinmeyi amaçlıyor. Koleksiyondaki cilt, dudak ve tırnak bakımına yönelik ürünler cildinizi canlandırmanıza, arındırmanıza ve çevresel etkilerden korumanıza destek oluyor.

Cilt kategorisindeki Pure Face Peeling Jel, mini kese etkisiyle cildinizi derinlemesine temizlerken nemini koruyarak cildinize ışıltı kazandırıyor. Lip Scrub, dudaklarınızı ölü derilerden arındırarak canlı ve pürüzsüz bir görünüm sağlıyor. Sleeping Mask, dudaklarınızda koruyucu bir tabaka oluşturarak uzun süre nemi hapsediyor ve düzenli kullanımla ince çizgileri azaltıyor. Cuticle Nail Care Cream ise tırnaklarınızı nemlendiriyor, koruyor ve yeniliyor.

Besleyici yağlar, bitkisel özler ve yenilikçi aktif bileşenlerle zenginleştirilmiş PastelLab koleksiyonu, güzellik anlayışını farklı bir boyuta taşıyarak sizi yeni bir bakım yolculuğuna davet ediyor. Gerçek güzelliğin kendinize iyi baktığınızda hissettiklerinizle ilgili olduğu inancıyla tasarlanan koleksiyon, kendinizi iyi hissetmeniz için yeni bir alternatif sunuyor.

Koleksiyondaki tüm ürünler sadece Watsons mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Uygulaması’nda sizi bekliyor!