Estée Lauder’ın Futurist Ailesi Sizlerle!

FUTURIST SKINTINT SERUM FONDÖTEN

Bu hafif, doğal parlak bitişli ve cilde ışıltı veren serum fondöten, %85’i cilde bakım sağlayan içeriklerle ve cildi besleyip nemlendiren botanik yağlarla zenginleştirilmiştir. Bu yenilikçi cilt bakımı-makyaj birleşimi, tüm gün boyunca ışıltılı bir görünüm ve nem sağlarken, zaman içinde, hatta makyajınızı temizledikten sonra bile, cildinizi besler ve cildin ihtiyacı olan bakımı sağlar.

GÜÇLÜ MAKYAJ GÖRÜNÜMÜ

Bilimin desteklediği en yeni cilt bakım ürünlerinden olan Futurist SkinTint Serum Fondöten, anında ve tüm gün boyunca ışıltılı bir görünüm sağlar. Nefes alabilir, yağsız, hızlı kuruyan formülü ve hafif yapısıyla ince katmanlar halinde uygulandığında ultra-doğal, ışıltılı bir görünüm sağlar.

  • Tere ve neme dayanıklı.
  • Tüm gün kalıcı (8 saat).
  • Gözeneklerin içine yerleşmez.
  • Çizgi görünümü oluşturmaz.
  • Tortu görünümü oluşturmaz.
  • Rengini korur.

Her cilt tonuna ve alt tonuna uygun olan 14 farklı renk seçeneğiyle yeni Futurist SkinTint Serum Fondöten cilt bakım rutinlerinin yeni favorisi olmaya şimdiden aday! 

CİLT BAKIM AVANTAJLARI

Bu yüksek performanslı SkinTint Serum Fondöten, anında ve tüm gün boyunca nem ve ışıltı sağlarken aynı zamanda SPF, antioksidan ve mavi ışık koruması sunar. Bir haftalık kullanım sonrasında, SkinTint olmadan bile cilt tonu daha eşit görünüp, daha pürüzsüz hissedilirken cildin nem seviyesi de artar.

FUTURIST SOFT TOUCH BRIGHTENING SKINCEALER KAPATICI

Bu kapatıcı, alışılmışın dışında birçok özelliğe sahip. Çok işlevli, cilt dostu formülü anında göz altını aydınlatır ve pürüzsüzleştirir. Makyaj çıkarıldıktan sonra bile bakım yapmaya devam eder. Anında orta seviye örtücülük sağlayan Futurist Soft Touch Brightening Skincealer, 24 saat nemlendirme sağlarken 12 saat kalıcı parlaklık sunar. 

ÜRÜN TEKNOLOJİSİ:

·       AYDINLATIR:

Vitamin C Brightening Complex mevcut göz altı halkalarının görünümünü azaltmaya yardımcı olur ve renk eşitsizliğini azaltır.  

·       NEMLENDİRİR:

HydraLast Complex çift molekül ağırlıklı hyalüronik asit içerir. Bu özel formül, cildin yüzeyindeki nemin korumasına yardımcı olur ve cildi derinlemesine nemlendirir. Ayrıca yosun özü, cildi anında nemlendirir ve düzenli kullanımda kalıcı nem etkisi sağlar.

·       SIKILAŞTIRIR:  

Tri-Firming Complex cildin doğal kolajen seviyesini desteyerek cildin daha sıkı, daha dirençli olmasını sağlar ve çizgiler ile kırışıklık görünümünü azalır.

DUYUSAL VE ERGONOMİK APLİKATÖR

Futurist Soft Touch Brightening Skincealer, düzgün ve kusursuz bir uygulama için çok yönlü, yumuşak dokulu aplikatöre sahiptir.

  • • Hassas aplikatör ucu, göz altı ve yüzün küçük bölgelerine nazikçe uygulama sağlar.

• Yuvarlak taraf, formülü yüzün tüm hatlarına eşit şekilde karıştırmak ve yaymak için kolaylık sağlar.

FUTURIST AQUA BRILLIANCETM MAKYAJ BAZI

Makyaj Bazı + Cilt Bakımı: Cilde anında üç kat daha fazla nem sağlar ve sağlıklı bir görünüm sunar. Cilt bariyerini güçlendirir. Gün boyu nemlendirme sağlar. Bu ferahlatıcı jel-krem baz, temas anında mikro boyutlu su damlacıklarına dönüşerek cildi pürüzsüzleştirir ve güzel bir makyaj uygulaması için hazırlar.

Çevresel streslere karşı nemin kilitlenmesine ve cildin bariyerinin güçlenmesine yardımcı olarak koruma sağlar. Ve cildinizi %80’den fazla cilt bakımı içeren bileşenlerle korur.

Hafif, su gibi taze formül, nefes alabilen bir tabaka oluşturur. Böylece canlanmış ve güvende hissettirir- sağlıklı, taze ve ışıltılı bir görünüme sahip olma imkânı sunar.

Nemli, dolgun ve ışıltılı bitiş sağlar. Tüm cilt tipleri için uygundur.

Estée Lauder Futurist Ailesi’ni  www.esteelauder.com.tr’de ve seçili bayilerde (Sephora, Boyner, Beymen, Sevil Parfümeri’de) keşfedebilirsiniz.