Ayakkabı Dünyası’ndan Mezuniyet Coşkusuna Eşlik Eden Şık Tasarımlar

Mezuniyet dönemi, hem öğrenciler hem de aileleri için hep hatırlanacak anların yaşandığı, özel bir zaman dilimini ifade ediyor. Bu özel günde; zarafet ve şıklığı bir arada sunan bir kombinle göz kamaştırmak isteyen gençler için Provoq 2024 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, mükemmel seçenekler sunuyor.

Koleksiyonun en dikkat çekici parçalarından olan stiletto ayakkabılar, zarafeti ve şıklığı bir araya getiriyor. Siyah, beyaz veya pastel tonlardaki modeller, mezuniyet elbiselerinin aranan tamamlayıcısı olurken yazın enerjisini yansıtan renkli ve zarif topuklu sandaletler, mezuniyet kombinlerine modern bir dokunuş katıyor.

Uzun bir tören ve sonrasında gerçekleşecek olan kutlamalarda rahatlık arayanlar için Provoq’un zarif babetleri ideal tercih. Dantel detaylı ve taş işlemeli modeller, şıklıktan ödün vermeyi gerektirmeyen bir konfor sunuyor. Öte yandan mezuniyet gününde yanınızda taşımak isteyeceğiniz her şeyi rahatlıkla sığdırabileceğiniz şık çantalar da koleksiyonun öne çıkan parçalarından oluyor. Küçük ve zarif abiye çantalar veya şık omuz çantaları, kombinleri tamamlıyor.

Erkeklerin mezuniyet stili Provoq dokunuşuyla güçleniyor

Göz alıcı parçalarıyla erkek mezunları günün yıldızı yapacak koleksiyon, klasik ayakkabılardan sneaker’lara kadar uzanan geniş bir yelpazeyi içeriyor. Provoq 2024 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nun en zarif parçalarından olan klasik ayakkabılar, resmi mezuniyet törenlerinde kusursuz bir görünüm sunuyor. Siyah ve kahverengi tonlardaki modeller, takım elbiselerle mükemmel uyum sağlıyor.

Mezuniyet kombinlerine modern ve sofistike bir dokunuş katmak isteyenler için ince detayları ve kaliteli işçiliğiyle dikkat çeken loafer’lar eşsiz bir seçenek olarak öne çıkıyor. Hem resmi hem de yarı resmi kıyafetlerle kombinlenebilen bu ayakkabılar tarza vurgu yapıyor.

Şıklığı ve konforu bir arada sunan casual ayakkabıların yanı sıra rahatına düşkün erkek mezunlar için bir diğer seçenek de koleksiyonun vazgeçilmez parçalarından sneaker’lar. Hem şık hem de rahat modeller, gün boyu konfor sağlıyor.

Ayakkabı Dünyası Provoq İlkbahar/Yaz 2024 Koleksiyonu, ayakkabidunyasi.com.tr ve Ayakkabı Dünyası mağazalarında sizi bekliyor.