Temmuz Güneşine Parmaklarınızda Tanık Olun!

Kavurucu sıcakların, samimi yaz aşklarının ve yeşeren umutların ayı temmuz; geldi çattı. İşte yazın tam ortasında deneyebileceğiniz birbirinden tatlı manikür modelleri!

Gökkuşağı renklerinin hüküm sürdüğü, güneşin en tepede günü karşıladığı ve esen tatlı meltemlerin içimizi ferahlattığı temmuz ayına enerjik bir giriş yapıyoruz. Siz de bu enerji hareketine tırnaklarınızı da dahil etmek, gündemi meşgul eden manikür modellerini takip etmek istiyorsanız sıkı durun, başlıyoruz!

Temmuz Ayının Öne Çıkan 5 Manikür Modeli

Uyumsuzluğun Uyumu

@disseynails

Işıltılı taşlar, rengarenk tonlar ve birbirinden özgün tasarımlarla oluşturulabilen bu üç boyutlu manikür modeli, yaza harika bir başlangıç yapmak isteyenlerin ilk tercihi olabilir!

Çiy Damlaları

@tinybrushes

Yaz meyvelerinden ilhamla oluşturulan manikür trendlerinden vazgeçemiyor, bunları üç boyutlu hale getirmek için yaratıcı fikirler arıyorsanız çiy damlaları yeni kurtarıcınız olabilir!

Krom Şıklığı

@pop_polished

Geçtiğimiz yıla damgasını vuran krom detaylı manikür modelleri bu yaz da tahtını korumaya devam ediyor. Denizin en tatlı tonlarından esinlenerek seçeceğiniz renklerle haziran ayının en tarz manikürlerine kendi tırnaklarınızda tanık olabilirsiniz!

Lavanta Karnavalı

@paintboxnails

Lavanta ve şeftali tonları ile bu yaz sık sık karşılaşabiliriz. Yazın habercisi bu iki rengi manikürlerinizde harmanlamak oldukça akıllı, özgün ve çılgın bir tercih olabilir. Kesinlikle denemeye değer!

Retro Rüzgarı

@pop_polished

Gösterişli ve retro manikürler hayal olmaktan çıkıyor! Birbirinden farklı renklerle oluşturacağınız bu manikür modeli, günlük kullanımınıza oldukça uygun ve hiç olmadığınız kadar enerjik!