Spa Tutkunlarının Aradıkları Cennet: Hygiea Spa & Wellness

Türkiye’nin ilk vakıfhan binası olarak tarihe geçen, 112 yıllık geçmişiyle misafirlerine tarihi bir yolculuk yaşatan Cronton Design Hotel bünyesinde bulunan Hygiea Spa & Wellness ile zengin bakım ve masaj seçenekleri sunuyor.

Sirkeci’de tarihi yarımada manzarasına sahip Cronton Design Hotel, zengin mirasına ve dokusuna uygun şekilde geçtiğimiz yıl konsept otele dönüştürüldü. Otel, Vakıfhan’ın tarihi ile bütünleşen 39 odası, Türk ve Dünya mutfağının öne çıkan lezzetlerini sade ve zarif şekilde yorumlayan Sirkeci Lokantası, İstanbul siluetine karşı birbirinden farklı kokteylleri deneyimleceğiniz Cronton Roof’u ve canlandırıcı uygulamaların gücüyle şımartılacağınız Hygiea Spa & Wellness ile misafirlerine her türlü konforu sunuyor.

Hygiea Spa & Wellness’da yoğun tempoya huzur dolu bir mola

Hygiea Spa & Wellness sunduğu birbirinden farklı terapi ve bakımlarla yoğun tempo içerisinde bir günlüğüne mola verip yeniden deşarj olmayı arzulayanlara kapılarını açıyor. Doğanın sunduğu bitkisel yağları içeren aromatik kokulu masajlarıyla ruhsal arınma sağlarken, yorgun ve gergin kaslarınızı da rahatlatmanız mümkün.

Volkanik sıcak taş masajından selülit masajına, derin doku masajından Bali ayak masajına kadar birçok farklı masaj türlerini de sunan Hygiea Spa & Wellness’da geleneksel Türk hamamı sevenler için de özel bir alan var.  Cildi ölü hücrelerden arındırarak pürüzsüz bir görünüm elde etmeye yardımcı olan ‘Kahve Kese’ yi deneyimleyebilirsiniz.

Dingin atmosferiyle öne çıkan bakım odalarının yanı sıra sauna ve buhar odalarıyla bağışıklık sisteminizi güçlendirip, metabolizmanızı hızlandırabilirsiniz. Ruhunuzu ve zihninizi rahatlattıktan sonra dinlenme alanında bitki çayınızı yudumlarken huzuru tüm bedeninizde hissedeceksiniz.

Hygiea Spa & Wellness tarihi atmosferiyle birleşerek unutulmaz bir spa deneyimine sizleri bekliyor.