Zeki Yeni Plaj Koleksiyonu ile Yeniden Boyner’de

Plaj modasına dair aranan parçaları bir arada sunan Boyner, ilhamını güneşin enerjisinden alan Zeki’nin yaz koleksiyonunu seçkisine yeniden ekledi. Yazın canlı enerjisini hissettiren koleksiyonda, renk bloklarının hakim olduğu mayolardan marin temalı bikinilere, plaj elbiselerinden kimonolara kadar pek çok farklı model Boyner’de yerini alıyor.

Plaj stilini en hit modellerle sunan Zeki’nin yeni koleksiyonu Boyner’de yerini aldı. Yaz tatilinin ve plaj modasının en yeni ve farklı modellerini bir araya getiren Boyner, Zeki’nin yeni plaj koleksiyonu ile yazın her tonuna eşlik eden enerjik ve güçlü bir stil sunuyor.

Marin temalı çizgiler ve pastel tonlar koleksiyonda öne çıkarken, desenlerin birlikteliğinden doğan renkli bikiniler ve pencere detaylı mayolar, bu yaz plajlarda hareketli ve sıcak bir stile imza atıyor. Çapraz görünümlü ipler ve aksesuarla zenginleştirilmiş detaylarla tasarlanan modeller ise Zeki’nin yeni plaj koleksiyonunda ilgi çeken parçalardan oluyor.

Model Irina Shayk’ın kamera karşısına geçtiği ve ünlü fotoğrafçı Mert Alaş tarafından çekimleri gerçekleştirilen Zeki’nin yepyeni mayo ve bikini koleksiyonu, Boyner mağazaları ve boyner.com.tr’de herkesi bekliyor.