2024 Sonbahar Ayakkabı Trendlerini Keşfediyoruz!

Sonbahar mevsimi tüm hızıyla devam ederken, değişen ve gelişen moda dünyasına ayak uydurmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Ayak uydurmak demişken, keşfe ilk olarak ayakkabı trendlerinden başlamak hiç de yanlış olmaz diye düşünüyoruz. Güz döneminin ayakkabı trendlerini keşfetmeye hazır mısınız?

Sonbaharın gelmesiyle birlikte kıyafetler kadar ayakkabı tercihleri de oldukça değişti. Hasır sandaletlerin yerini düz sneakerlar, havalı terliklerin yerini ise uzun bağcıklı botlar aldı. Siz de hem şıklığı hem de zarafeti mevsime en uygun şekilde ayaklarınızda sergilemek istiyorsanız hazırladığımız rehbere yakından göz atmakla işe başlayabilirsiniz. İşte yeni sezonun birbirinden trend ayakkabı modelleri!

Kovboy Çizmeleri

@matildadjerf

Western rüzgarlarını en sert şekilde estirebileceğiniz sonbahar mevsiminde kovboy çizmeleri vazgeçilmezdir! Hem jean’lerle hem de elbiselerle kombinlenebilen, şıklığı ve özgür ruhu serbest bırakan bu eşsiz parçaları sonbahar sezonunda kesinlikle denemelisiniz.

Yüksek Platformlar

lera_kondratiuk

90’lar esintilerini modernizmle buluşturan yüksek platformlu süet ayakkabılar, 2024 sokak modasında sıkça karşımıza çıkacak gibi gözüküyor. Bacak boyunuzu yükseltirken iddialı duruşunuzu pekiştirecek bu modele gardırobunuzda yer açmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz!

Sonbahar Usulü Düz Tabanlar

@zoeliss

“Topuklular benden uzak dursun, ben sneaker kadınıyım” diyorsanız sonbahar kesinlikle sizin için harika geçecek! Son birkaç sezondur olduğu gibi 2024 sonbaharında da popülerliğini sürdürecek olan açık renk tonlarındaki sneaker modelleri, rahatlığından ödün vermeyen zarif kadınların favorisi olmaya devam edecek. Kesinlikle bir şans vermenizi öneriyoruz! Bizden söylemesi…

Kare Burun Topuklular

@eripalko

60’ların etkisini taşıyan bu ayakkabılar, hem minimal hem de cesur tasarımlarıyla 2024 sonbaharında oldukça dikkat çekiyor. Siz de günlük kombinlerinize sofistike bir hava katarken modern bir duruş sergilemek istiyorsanız tercihinizi kare burunlu topuklu ayakkabılardan yana kullanmalısınız. Minik bir sonbahar tavsiyesi…

Mevsimin tüm enerjisini ayakkabı tercihlerinizle yansıtmaya hazır mısınız? Yeni sezona başlamadan önce tercihlerinizi gözden geçirmeyi unutmayın. Şıklık ve zarafetin mevsimi olan kışa hoş bir giriş yapın!